• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Lars Gram-Hanssen

Medie: Bayern München-stjerne scorer monsterløn

Foto: Getty Images

Der er gode nyheder på vej til Julian Nagelsmann, idet Bayern München ser ud til at have sikret sig en forlængelse med en profil.

Af Lars Gram-Hanssen

Kingsley Coman har i løbet af det seneste halve år været rygtet væk fra Bayern München, angiveligt fordi franskmandens lønkrav har været for høje for sydtyskernes smag.

Nu ser det dog ud til, at situationen har taget en drastisk drejning. Således skriver det franske medie L'Equipe nu, at den 25-årige Coman forventes at underskrive en forlængelse med Bayern München i løbet af de kommende dage. Kantspilleren havde ellers været rygtet til klubber som FC Barcelona, Paris Saint-Germain, Manchester United og Chelsea. 

Det forlyder da også, at Kingsley Coman har sikret sig en ganske fin aftale i Bayern München. Franskmanden står således til at få en årsløn på 126 millioner kroner. Sådan lyder det fra Bulinews, der citerer L'Equipes artikel. Coman, hvis nuværende kontrakt udløber i 2023, får nu en kontrakt frem til 2027. 

Ifølge Get French Football News kan Kingsley Coman med sin nye kontrakt se frem til at blive den tredjebedst betalte spiller i Bayern München. Kun Robert Lewandowski og Manuel Neuer har angiveligt en højere løn. 

Kingsley Coman har spillet for Bayern München siden skiftet fra Juventus i 2015.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020