• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Oliver Okstrøm

Slår Jonas Wind: Lindstrøm vinder stor tysk pris

Foto: Getty Images

Frankfurt-danskeren slår Jonas Wind i kampen om Bundesligaens rookie-pris.

Af Oliver Okstrøm

Jesper Lindstrøm vandt i sidste sæson Superligaen med Brøndby, hvor han havde en enorm rolle. Derefter rykkede han til tyske Frankfurt, hvor han hurtigt fik slået sit navn fast.

Det er endda gået så godt, at han nu er blevet kåret som årets rookie. Det melder Bundesligaens side dedikeret til rookie-prisen.

I kampen om prisen var han oppe mod en anden dansker i form af Jonas Wind, som ankom fra FC København i vinterens transfervindue. 

Derudover var der Patrick Wimmer fra Bielefeld, Omar Marmoush og Hiroki Ito fra Stuttgart samt Dominik Szoboszlai fra Leipzig, som den danske offensivspiller altså slog allesammen i afstemningen.

Lindstrøms sæson har budt på fem kasser og fem assister ifølge Transfermarkt i den bedste tyske række. Tilbage i december lykkedes det endvidere for den tidligere Brøndby-stjerne at blive månedens rookie.

Det er desuden blevet til fire landskampe i denne sæson for Jesper Lindstrøm, som efterfølgende har fået stor ros af landstræner Kasper Hjulmand, som kan ses og høres i videoen øverst i artiklen.

Jesper Lindstrøm har også været ude og fortælle om sit forhold til Brøndby efter skiftet. Læs mere om det her.