• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Lasse Sylvest Mikkelsen

Stjerne-agent: Max ti klubber har råd til Haaland

Foto: Getty Images

Den norske Dortmund-angriber Erling Haaland er en eftertragtet herre, men der er reelt ikke mange alternativer for ham, mener stjerne-agenten Mino Raiola.

Af Lasse Sylvest Mikkelsen

Erling Haaland er midt inde i en personlig god sæson for Borussia Dortmund. I Champions League-ottendedelsfinalen mod Sevilla i sidste uge stod nordmanden for to mål og en assist i 3-2 sejren. I alt er hans samlede målscore-antal på 27 mål og syv assist i 25 kampe denne sæson.

Det er naturligvis ikke gået ubemærket hen i de største europæiske klubber, selvom den 20-årige ikke har været i Dortmund mere end et års tid. Nu taler hans agent, Mino Raiola, der også er agent for blandt andre Zlatan Ibrahimovic og Paul Pogba, ud om nordmandens fremtid. 

- Det er klart, at alle kigger på Erling, som en af de potentielle stjerner i fremtiden, eftersom det er svært at gøre, det han gør på det her niveau i den alder, siger den hollandsk-italienske agent til BBC og uddyber:

Læs også:Agent: Ti klubber er interessante for Haaland

- Haaland er en kommende stjerne i de kommende årtier, nu hvor spillere som Ibrahimovic, Messi og Ronaldo er kommet i en alder, hvor alle spørger sig selv: Hvor længe kan vi fortsætte med at nyde dem. Alle leder efter den nye generation.

Haaland kommer ikke til at være billig for de klubber, der er interesserede, mener Raiola.

Læs også:Frederik Rønnow-konkurrent skadet

- Der er max ti klubber, som har råd til at købe Haaland og som er større klubber end Dortmund... og fire af de klubber er fra England, lyder vurderingen.

I interviewet kommer Raiola også ind på, hvordan de britiske medier går "besærk", så snart han udtaler sig, som han i december "kom til at sige, at Pogba ville væk fra United".

- Siden er det da gået meget godt for dem, og de var blandt andet oppe og ligge nummer et i en periode, lyder det selvsikkert fra stjerneagenten.

Læs også:Chelsea er klar til at bruge to milliarder kroner

Læs også:Mandagens rygtebørs: Barca vil have svensker

Læs også:Tysker tiltales i sag om børnepornografi

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Optakt: Brøndby - AGF

Der venter endnu et topopgør, der kan få stor betydning for begge hold. Et nederlag kan koste dyrt i tabellen.

Mere Superliga

Fokus