• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Andreas Arp

Tysk medie: Rønnow vil væk fra Frankfurt

Foto: Getty Images

Frederik Rønnow er angiveligt blevet træt af reserverollen i Eintracht Frankfurt og ønsker et skifte væk - gerne til en anden klub i Bundesligaen.

Af Andreas Arp

Efter mange gode år i AC Horsens og yderligere tre flotte år i Brøndby IF, var det et stort skifte for Frederik Rønnow, da han for to år siden blev solgt til Bundesliga-klubben Eintracht Frankfurt.

Rønnow var købt ind til at blive tyskernes nye førstemålmand, men allerede en måned senere fik danskeren en kold klud i ansigtet, da Frankfurt fik muligheden for at hente klubbens tidligere succesfulde nummer 1, Kevin Trapp, retur fra Paris Saint-Germain. 

Trapp kom til Franfurt, først på et lån og siden på en permanent transfer, og det er derfor kun blevet til 21 kampe i Eintracht Frankfurt-målet for den 28-årige dansker.

Men nu gider Rønnow altså ikke at være reserve længere. Det skriver det tyske medie 90min.de.

Ifølge mediet er den 28-årige dansker nået til et punkt, hvor han gerne vil stå fast, sådan at han også i højere grad kan udfordre Kasper Schmeichel om pladsen i målet for det danske landshold. 

Den faste spilletid har dog lange udsigter i Frankfurt, hvor Kevin Trapp fortsat ser ud til at være cheftræner Adi Hüttlers klare favorit. Og derfor vil Rønnow væk.

Det tyske medie beretter, at Frederik Rønnow helst vil blive i den tyske Bundesliga, og at der også tidligere både skulle have været interesse fra Schalke 04 og VfB Stuttgart.

Interessen fra de to klubber er dog stilnet af igen, og danskeren kan derfor være nødssaget til at se sig om efter et skifte til udlandet, hvis han fortsat ikke vil stille sig tilfreds med en reserverolle i Frankfurt.

Frederik Rønnow har kontrakt med Eintracht Frankfurt frem til sommeren 2022.

---------------------------

Se OB - FC Nordsjælland og Randers - AGF i weekendens Superliga på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus