Video : Tipsbladet
Bundesliga

Vulkanen Zorniger: Let røven og vis noget glæde

Den tidligere Brøndby-træner trækker overskrifter i det tyske, efter han gestikulerede mod det tyske publikum i løbet af weekendens kamp mod FC Hansa Rostock.

I Danmark var han kendt for klare og kontante meldinger, og i Tyskland er det meget af det samme for Alexander Zorniger.

Den tidligere Brøndby-træner blev for lidt mere end et år siden fyret i cypriotiske Apollon Limassol, og kunne derefter komme retur til Tyskland, hvor Greuter Fürth stod klar med åbne arme.

Her har Alexander Zorniger gjort det godt for en klub, der lige nu ligger midt i rækken med 10 point efter de første ni runder.

Det er dog ikke alt, han er tilfreds med, Alexander Zorniger. Vulkanen, som han bliver kaldt af Bild, måtte have gang i fansene under wekendens opgør mod FC Hansa Rostock, der blev vundet 1-0.

Målet blev sat ind i det 33. minut, og flere gange i slutfasen af opgøret gestikulerede Zorniger til tilskuerne og forsøgte at piske en stemning op.

- Man kan mærke, at der er følelser involveret i det. Så forventer jeg jo også, at de letter røven og viser, at de er glade for det og ønsker at hjælpe os med at skubbe sejren over målstregen. Nogle personer gjorde det også, siger Alexander Zorniger til Bild, efter han animerede tilskuerne sidst i opgøret.

Alexander Zornigers aftale med Greuther Fürth løber frem til sæsonafslutningen. Det kan dog sagtens tænkes, at han får en ny aftale.

Fürth har fem point op til Kaiserslautern, der er nummer tre i rækken, ligesom der er fem point ned til Schalke 04, der er tredjesidst.