• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Mikkel Fuhr Nielsen

Yussuf P. i skifte? Jeg kan ikke sige nej, men...

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Yussuf Poulsen er en pålidelig klubmand, men på et eller andet tidspunkt i sin karriere kunne han godt tænke sig et spændende skifte.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

RB Leipzig har været på en lang rejse det seneste årti, hvor de er gået fra Tysklands tredjebedste række til en etableret del af toppen i Bundesligaen.

Danske Yussuf Poulsen har været med hele vejen, siden han skiftede Lyngby BK ud med den tyske klub i 2013. Nu er han blevet 28 år, og kunne måske fristes til at prøve noget nyt:

- Skifte til MLS? Jeg kan ikke sige nej, men det er ikke mit mål på den korte bane. Lige nu synes jeg, at jeg er på toppen af min karriere, men måske i fremtiden vil jeg spille i USA, siger Yussuf Poulsen ved en international pressekonference ifølge Diario AS.

Foruden RB Leipzig så har Yussuf Poulsen, som seniorspiller blot én anden klub på cv'et i form af Lyngby BK. Så der er ikke noget at sige til, hvis landsholdsspilleren godt kunne tænke sig en ny udfordring på et tidspunkt.

Det bliver altså ikke i denne omgang, tyder meget på. Den 28-årige angriber er også fortsat på kontrakt i RB Leipzig frem til 2024.

Det seneste stykke tid har danskeren dog døjet med skader, og det plager ham fortsat. Ifølge AS er han således ude af sæsonpremieren mod Bayern München i den tyske Super Cup. Han spår alligevel sine holdkammerater en god mulighed for succes.

- Det er kompliceret. Alle hold har svagheder og styrker uanset hvem man spiller mod. Jeg tror, at vi har en chance for at slå Bayern München.

Med en skadet dansker bliver det angrebskollegaerne André Silva og Christopher Nkunku, der skal stå for at sparke boldene i kassen for RB Leipzig.

Yussuf Poulsen har ifølge Transfermarkt optrådt over 300 gange for RB Leipzig og scoret 81 mål, og noget tyder på, at det bliver til mange flere, før et skifte til MLS bliver aktuelt.

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.