Video : Tipsbladet
Bundesliga

Yussuf Poulsen: Skuffelsen er stor

Yussuf Poulsen er skuffet over RB Leipzigs nederlag til Dortmund og påpeger, at holdet skal lære af den anden halvleg, man spillede.

Et topbrag på Red Bull Arena endte lørdag aften med en 3-1-sejr til Borussia Dortmud, hvorfor RB Leipzig missede muligheden for at tage Bundesligaens førsteplads fra Bayern München.

Yussuf Poulsen spillede næsten hele kampen for hjemmeholdet, og den danske angriber var ellers fint tilfreds med Leipzigs første 45 minutter.

Læs også:Tirsdagens rygtebørs: Real Madrid favoritter til gratis Bayern-stjerne

Men det var efter en flot anden halvleg, at Dortmund og Thomas Delaney sikrede sig de tre point, og det skuffer Poulsen, at man ikke kunne gøre mere.

- Vi havde en god følelse i første halvleg. Vi var klart det bedste hold på banen og pressede Dortmund ned mod deres eget mål. Men vi skabte ikke så mange chancer, som vi ville, fordi vi havde så meget boldbesiddelse.

Læs også:Onsdagens rygtebørs: Ung dansker i Juventus' søgelys

- Vi skulle egentlig angribe anden halvleg på samme måde. Men de fortjente at vinde efter anden halvleg. Vi er nødt til at lære af det. Skuffelsen er stor. Vi havde tænkt, at vi kunne gøre mere, men vi skal blive bedre, siger danskeren efter kampen.

Bayern München fører Bundesligaen med 33 point. RB Leipzig har 31 point, og Dortmund har nu 28 point på fjerdepladsen.

Læs også:Bayern München formøbler tomålsføring og taber

Læs også:Delaney trækker det længste strå i danskerduel

Læs også:Lørdagens rygtebørs: Chelsea jagter forsvarsstjerne i Tyskland