• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Oliver Okstrøm

Alexander-Arnold forklarer sit hjørnespark til 4-0-målet

Det kom bag på stort set hele Barcelona-holdet, da Trent Alexander-Arnold sparkede et hjørnespark ind til Origi tirsdag aften.

Af Oliver Okstrøm

Tirsdag aften leverde Liverpool en af de mest imponerende comebacks i Champions Leagues historie, da de vendte 0-3 fra det første opgør til en samlet 4-3 sejr. Her blev det blandt andet hjulpet på vej af et mål efter et meget kvikt hjørnespark af Trent Alexander-Arnold.

Det endte hos Divock Origi blandt en masse snorkboblende Barcelona-spillere, som slet ikke var opmærksomme på dødbolden. Nu fortæller Alexander-Arnold om situationen, beretter den spanske sportsavis Marca.

- Jeg efterlod bolden ved hjørneflaget, men så opdagede jeg hullet. Origi var alene, så jeg tog det så hurtigt, som jeg kunne, og det endte i mål. Det var helt instinktivt, lyder det fra Trent Alexander-Arnold.

Han peger samtidig på, at Origi er en førsteklassesspiller, og at alle vil huske det øjeblik, hvor han sparkede bolden i mål. 

I samme situation var det først Marc-Andre Ter Stegen fra Barcelona, der opdagede, at Liverpool havde gang i et snedigt mål, men holdkammeraterne på det catalanske storhold nåede ikke at reagere ordentligt, og så kunne den belgiske angriber score til slutresultatet 4-0.

Liverpool er dermed i Champions League-finalen for anden sæson i træk.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AGF

AGF jagter sæsonens anden sejr og den første på Brøndby Stadion siden 2007. Brøndby IF jagter topholdene FC København og FC Midtjylland.