• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Victor Risager

Barcelona-stjerne forklarer sig efter shitstorm

Foto: Getty Images

Clement Lenglet blev en upopulær herre blandt spanske medier efter onsdagens nederlag på grund af et meget omtalt foto. Nu forklarer han sig.

Af Victor Risager

Det endte med en fiasko for FC Barcelona onsdag aften, hvor de tabte til Bayern München og røg ud af gruppespillet i Champions League. Og især for forsvarsspiller Clement Lenglet har den kamp fået et uheldigt efterspil.

Efter kampen blev Clement Lenglet fotograferet, mens han stod storsmilende ved siden af Robert Lewandowski, og det har de spanske medier revset franskmanden for.

Ifølge Marca var han “ikke så irriteret, som han burde være”, mens den spanske tv-vært og FC Barcelona-fan Josep Pedrerol hævdede, at “Lenglet bør ikke få lov til at bære en Barca-trøje igen”.

Nu svarer Clement Lenglet så selv på situationen i et opslag på Instagram.

- Jeg vil gerne sende en besked til Barcelona-fansene. Først og fremmest vil jeg udtrykke min sorg over gårsdagens resultat. Denne klub fortjener kun det største, og vi har ikke været i stand til at opfylde det.

- For det andet vil jeg forklare et billede af mig, hvor jeg smiler med Lewandowski om noget, der lige var sket i det øjeblik. Det er en øjeblikkelig reaktion, der på ingen måde afspejler min følelse for resultatet. Mine værdier er ubestridelige, og alle, der kender mig, kender mit engagement og min kærlighed til mit fag, til Barça og til klubbens fans. Jeg ville aldrig have sådan en reaktion på noget, der gjorde så ondt som i går. I dag er vi meget kede af det, men nu har vi en mission: At få Barça tilbage til der, hvor klubben fortjener at være, skriver den omdiskuterede forsvarsspiller.

26-årige Clement Lenglet spillede alle 90 minutter i kampen mod Bayern München, der som bekendt endte med en sejr til tyskerne. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020