• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Oliver Okstrøm

Bayern-fans boykotter mod Arsenal: Billetpriserne stikker helt af

Bayern-fans boykotter mod Arsenal: Billetpriserne stikker helt af
Foto: Matthias Schrader/Polfoto

En Bayern-gruppe nægter at komme ind i de første fem minutter, når deres klub møder Arsenal på udebane i Champions League på tirsdag.

Af Oliver Okstrøm
I England har billetpriserne i mange år været helt anderledes end, de er i Tyskland. Det har Bayern Münchens fans nu også måtte sande. Derfor har en fangruppe af det tyske storhold nu fået nok. Særligt af Arsenal, der også er kendt for høje billetpriser.

Det viser sig, at de billigste billetter til den kommende Champions League-kamp i London mellem Arsenal og Bayern kommer til at koste 640 kroner, men med forsendelser ryger prisen op på omkring 740 kroner.

Læs også: Bayern betaler del af fansenes CL-billetter

Derfor har Bayern-fansene nu fået nok, da de priser ikke er noget, som en normal fan vil have råd til. Deres reaktion bliver til kampens første fem minutter at holde sig fra tribunerne. På den måde vil de vise, hvordan fremtiden ser ud, hvis billetpriserne fortsætter med at stige på den måde.

- Denne prisstruktur gør et stadionbesøg umuligt for yngre og socialt udsatte fans. Det ødelægger fankulturen, som er basisen for fodbold. I England er den udvikling allerede i gang, skriver fangruppen.

 

£ 64 A TICKET, BUT WITHOUT FANS FOOTBALL IS NOT WORTH A PENNY - BAYERN MUNICH FANS' PROTEST FOR AFFORDABLE TICKET PRICES...

Posted by FC Bayern WorldWide (FCBWW) on Wednesday, October 14, 2015

For lidt over et år siden var Bayern også i kamp mod Arsenal, og dengang valgte München-klubben at betale noget af prisen for billetterne til kampen.

I de to klubbers gruppe i Champions League er Bayern München kommet flyvende fra start med to sejre i to kampe, mens Arsenal derimod har tabt deres to første kampe. Dermed bliver kampen mod Bayern næsten knald eller fald for den engelske klub, der hungrer efter point.