• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Victor Risager

Chelsea-spiller berøvet under kamp: De er kujoner

Chelsea-spiller berøvet under kamp: De er kujoner
Foto: Getty Images

Chelseas højre wingback fik stjålet sine medaljer fra Champions League og EM. Nu håber han på hjælp til at får em tilbage.

Af Victor Risager

Reece James spillede tirsdag aften Champions League med Chelsea, og altimens den engelske landsholdsspiller var til kampen, blev han berøvet.

En gruppe røvere brød nemlig ind i spillerens hus og stjal flere værdifulde ting, heriblandt nogle medaljer. De slap eksempelvis væk med Reece James’ guldmedalje fra sidste sæsons triumf i Champions League samt hans sølvmedalje fra sommerens EM.

Det oplyser den 21-årige wingback på det sociale medie Instagram, hvor han blandt andet beskriver røverne som “kujoner”.

- Det lykkedes dem i fællesskab at løfte et tungt pengeskab med nogle personlige genstande ind i deres bil. Jeg opbevarer aldrig mine smykker i mit hus, så alt, der var i pengeskabet, var min Champions League-medalje, Super Cup-medalje og sølvmedaljen fra EM. Disse medaljer blev vundet, mens jeg repræsenterende Chelsea og England - en ære, der aldrig kan tages fra mig, uanset om jeg har de fysiske medaljer til at bevise det.

- Ikke desto mindre appellerer jeg til alle Chelsea- og England- fans om at hjælpe med at identificere og melde disse kujonagtige personer, der aldrig vil være i stand til at være i fred, da der kommer flere og flere beviser mod dem.

- Politiet, mine rådgivere og Chelsea FC (og mange andre) er alle bag mig, og vi har faste spor om, hvem gerningsmændene er. Vi nærmer os dem. Heldigvis var der ingen til stede under indbruddet, men jeg vil fortælle jer alle, at jeg har det fint, skriver Reece James i opslaget.

Reece James fik fuld tid i kampen tirsdag aften, hvor Chelsea besejrede Zenit St. Petersborg på hjemmebanen Stamford Bridge. Det sluttede 1-0 på mål af Romelu Lukaku.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020