Foto: IMAGO
Spil

Dagens spilforslag: Gang i målscoringen i Leipzig

RB Leipzig bør sætte alt ind på et positivt resultat hjemme mod Real Madrid i den første af to ottendedelsfinaler i Champions League. Noget, som meget vel kan kaste en underholdende affære af sig.

Champions League
Tirsdag 21.00
RB Leipzig - Real Madrid
Begge hold scorer - Odds 1.54 hos Unibet

3 ting, der taler for spillet:

-> Leipzig skal bruge et godt resultat inden returopgøret på frygtindgydende Bernabeu
-> Leipzig scorer mange mål hjemme
-> Real Madrids defensiv er svækket

Der venter Leipzig benhård modstand i Champions League-ottendedelsfinalen mod Real Madrid, som i weekenden spillede en af sæsonens bedste kampe, da det blev til en knusende 4-0 sejr i La Liga-topbraget mod Girona.

Tyskerne er selv ganske dårligt kørende med kun én sejr i de seneste seks kampe, men præstationerne har været bedre end resultaterne, og hvis de vil gøre sig nogen forhåbninger om videre avancement her i Champions League, kræver det altså et resultat på hjemmebane. 

Leipzig har scoret 28 gange i sæsonens 11 hjemmekampe i Bundesligaen, mens det også blev til scoringer i samtlige seks gruppespilskampe i Champions League. Blandt andet i begge opgør mod Man City. 

Real Madrid indkasserede mål i alle tre udekampe i Champions League-gruppespillet, og kommer til dette opgør med en amputeret defensiv uden Militao, Alaba og Rüdiger. I øvrigt meldes Bellingham også ude, men med en brandvarm Vinicius i front skal spanierne nok finde vej til netmaskerne.