Mæhle og Stryger Larsen bragede sammen: Delte i porten

Jens Stryger Larsen og Joakim Mæhle var med fra start, da Udinese hjemme spillede 1-1 med Atalanta i Serie A.

Onsdag eftermiddag var der lagt op til danskerbrag i Serie A.

Jens Stryger Larsen og Udinese tog hjemme imod Joakim Mæhle og Atalanta i et opgør, som sluttede uden en vinder med cifrene 1-1.

Stryger og Udinese lagde fremragende fra land i kampen, da argentinske Roberto Peyrera gjorde det til 1-0 efter mindre end ét minuts spil.

Det lignede længe, at hjemmeholdet skulle gå til pause med en føring, men mod slutningen af første halvleg gik det galt.

Atalanta fik bragt balance i regnskabet få minutter før pausen, da den yderst målfarlige colombianske angriber Luis Muriel sendte bolden i netmaskerne til pausestillingen 1-1.

Efter pausen blev Atalanta ved med at presse på, men gæsterne formåede ikke at sende bolden i mål trods et par gode chancer.

Mod slutningen af kampen tegnede det sig til, at Udinese skulle løbe med en tiltrængt sejr, da Marvin Zeegelaar sendte bolden i mål. Efterfølgende blev målet dog annulleret, da den hollandske back begik et frispark i situationen.

Derfor sluttede det ved stillingen 1-1, hvorfor Udinese og Atalanta måtte nøjes med ét point hver.

Med resultatet ligger Stryger og Udinese nu på en 15. plads i Serie A med fire point ned til nedrykningsstregen, mens Mæhle og Atalanta ligger på sjettepladsen med to point op til tredjepladsen Napoli, som dog har en kamp i hånden.