Foto: Jan Christensen / Getty Images
Champions League

Dreyer om Champions League-scoring: En drøm

Anders Dreyer var glad for sit mål, men ærgrede sig over nederlaget mod Ajax tirsdag aften.

FC Midtjylland tabte tirsdag aften hjemmekampen mod Ajax i Champions League.

Efter en dårlig start kom midtjyderne tilbage i kampen, da Anders Dreyer reducerede til 2-1 efter 18 minutter. FC Midtjyllands - og hans eget - første mål i Champions League-gruppespillet.

- Det var Dejligt. Det er selvfølgelig noget man drømmer om at score i Champions League, lyder det efter kampen fra målscoren, der burde have scoret endnu en pind:

- Ja det tror jeg. Den skal ind. Også når jeg ser den igen. Det er ærgerligt, men sådan er det.

Læs også:Analyse: Ikke rimeligt at håne FC Midtjylland med AaB og FCK's CL-succes

FC Midtjyland fik en rædderlig start, hvor de kom bagud allerede efter 50 sekunder, men hvad der helt præcist gik galt, kan Dreyer ikke svare på.

- Det ved jeg heller ikke. Vi gav endda bolden op, og så lå den i rusen efter 48 sekunder. De scorede igen efter et kvarter, men så synes jeg, at vi kom godt tilbage. Det er lidt træls at lukke to mål ind så hurtigt, siger Anders Dreyer til 3+.

Til trods for at FC Midtjylland kun var bagud med et enkelt mål ved pausen, så lykkedes de ikke med at score i anden halvleg, hvor Ajax så ud til at være i kontrol.

- Der var ikke lige så meget plads i anden halvleg. De har nok aftalt at være mere defensive, de gjorde det  i hvert fald svært for os, og vi brugte nok for meget energi på at komme tilbage i første halvleg.

Læs også:FC Midtjylland taber for tredje gang i CL efter skrækstart

Efter de tre første kampe i gruppespillet er det tid til at gøre status.

- Det er positivt, at vi kom på tavlen med målet, men vi vil gerne have point, og det må vi hjem og se på og så tage dem på udebane, slutter Dreyer.

Læs også:Her er alle resultaterne af Champions League-kampene

Læs også:Varm portugiser sparker Liverpool på vej til CL-storsejr

Læs også:Karakterer: Mange gode FCM-præstationer trods nyt nederlag i CL