Foto: Getty Images
Champions League

Elkjær: Det vil få betydning for FCK-kampen

Det kommer til at blive en gratis kamp for Bayern München onsdag aften.

FC København skal onsdag møde Bayern München i Champions League. Her er situationen sådan, at tyskerne allerede med to kampe tilbage af gruppespillet er sikre på at tage førstepladsen.

Den virkelighed er noget, som den tidligere landsholdsstjerne Preben Elkjær tror får en betydning for kampen. Det fortæller han på Viaplay.

- Ja, det tror jeg, når man har vundet gruppen dér. Jeg er ikke i tvivl om - og det har træneren (Tuchel red.) også sagt - at man vil kigge på, hvem der har brug for en pause hos Bayern München, siger han og fortsætter:

- De har spillet mange kampe, og de har vundet gruppen. Det er sådan set en gratis kamp for dem. Det sætter sig også lidt i spillerne, og det skal FCK udnytte i morgen (onsdag red.), lyder det fra Preben Elkjær.

Selv er FC København på fire point efter de første fire kampe, og som gruppen har udviklet sig er det nok til, at de er på andenpladsen - og en sejr på udebane over München-mandskabet vil sende dem et godt stykke videre mod at gå videre til ottendedelsfinalen.

De to øvrige hold i gruppen er Manchester United og Galatasaray, der er på henholdsvis tre og fire point. Dermed er det helt åbent.

Hos FCK-cheftræner Jacob Neestrup står det desuden klart, hvad særligt Denis Vavro og Lukas Lerager skal holde øje med. Læs mere om det her.