Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Champions League

Klar tale fra Neestrup: Ville være uacceptabelt

Jacob Neestrup er klar i mælet og mener, at det vil være uacceptabelt, hvis Lukas Lerager eller Denis Vavro rager et dumt gult kort til sig onsdag.

Tipsbladet i München.

Hvis Jacob Neestrup og FC København-fans holder lidt ekstra øje med dommeren, når Lukas Lerager eller Denis Vavro går ind i duellerne med Bayern Münchens stjerner, vil det være forståeligt nok.

Begge spillere er i karantænefare og vil med et gult kort mod Bayern München misse den sidste og potentielt afgørende Champions League-kamp mod Galatasaray.

For cheftræner Jacob Neestrup betyder det dog ikke ændringer.

- Ikke noget. Vi er her, og det er jo ikke en træningskamp i morgen. Vi skal gøre vores bedste for at få et point eller tre. Det er mindsettet, men det bliver svært, slår FC København-træneren fast over for Tipsbladet og den øvrige skrevne presse på et pressemøde tirsdag og kommer med en klar ordre til spillerne:

- I forhold til Denis og Lukas, så hvis de skal tage et gult kort i morgen, må de gøre det. Men et dumt gult kort ville være uacceptabelt. De skal ikke få gult for brok eller for at sparke bolden væk. Det ville være helt håbløst.

Både Denis Vavro og Lukas Lerager har været fast inventar i FC Københavns startopstilling i Champions League, og sidstnævnte har været en stor profil med to mål i fire kampe.

- Lukas er jo en, der fylder rigtig meget og løber mange meter og arbejder altid rigtig hårdt. Lukas er sindssygt dygtig til at løbe i feltet i forhold til timing og komme til chancer. Så fylder han også noget med sin fysik, som er med til at aflaste forsvaret og give energi til holdet, siger Rasmus Falk på pressemødet.

FC Københavns kamp mod Bayern München spilles onsdag klokken 21.00.

LÆS OGSÅ: Kæk FCK-profil: Det er da en meget god statistik