• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Oliver Okstrøm

Engelsk medie: City vil spare Haaland mod FCK

Foto: Getty Images

Der er flere stjerner, som ser ud til at få et hvil mod FCK.

Af Oliver Okstrøm

Manchester City imponerede i weekenden med en storslået 6-3-sejr over lokalrivalerne fra Manchester United, og onsdag står danske FC København på menuen for de engelske mestre.

Mod United var Erling Haaland meget afgørende for, at det gik sådan med tre mål fra den norske målmaskine. Det er et apparat, som ser ud til at få noget hvile mod den danske hovedstadsklub. Det skriver Manchester Evening News.

Mediet, som følger Manchester-klubberne tæt, peger i den forbindelse på, at onsdagens kamp er en mulighed for at give ham en pause med opgør mod Liverpool, stærkt-kørende Brighton og Dortmund i sigte.

I stedet er der plads til, at Julian Alvarez kommer til at starte inde.

Den anden hattrick-helt fra Manchester-derbyet, Phil Foden er også en af de spillere, som man regner med starter på bænken.

Samlet set er der i det hele taget planer om at komme med et hold, hvor flere reserver kommer til at få noget spilletid, da både Jack Grealish og Ruben Dias heller ikke ventes at starte inde. Der er dog også stjerner som Kevin de Bruyne med i den forventede startopstilling, som ser ud som følger ifølge føromtalte medie.

Manchester City (4-3-3): Ortega - Cancelo, Laporte, Ake, Gomez - Günodgan, De Bruyne, Bernardo - Mahrez, Alvarez, Palmer

Netop Erling Haaland har da også en forhistorie med FC København, som afviste ham for år tilbage, da han var på prøvetræning. Læs mere om det her.