• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Anders Dehn

Far jubler over sønnens CL-scoring: Kom til at gnide chili con carne i øjet

Foto: Getty Images

Da Alexander Sørloth scorede sejrsmålet mod Istanbul Basaksehir onsdag aften, fik hans far, Gøran, en tåre i øjenkrogen. Den forsøgte han at tørre væk, men det skulle han aldrig have gjort.

Af Anders Dehn

Alexander Sørloth var transfervinduets store angriberindkøb i RB Leipzig, men han havde spillet næsten 500 minutter for holdet, før han scorede sit første mål. Det var til gengæld et godt timet et.

Der stod 3-3 i onsdagens Champions League-kamp mod Istanbul Basaksehir, da stadionuret passerede de 90 minutter. I overtiden dukkede Sørloth op og sikrede sit hold en vigtig sejr - og sig selv en vigtig scoring.

Læs også:Yussuf Poulsen scorer i dramatisk Leipzig-sejr

Han var så lettet over endelig at komme på tavlen, at det føltes, som om han smed flere kilos vægt af skuldrene, fortalte han bagefter, og hjemme i Norge sad far Gøran Sørloth og blev så rørt, at han ikke tænkte sig ordentligt om.

- Det her er den mest værdifulde scoring i hans karriere, både for ham og for klubben. Nu går det godt. Der kom en lille tåre i min øjenkrog, og jeg har lavet chili con carne her til aften, så da jeg skulle tørre tåren væk, kom der bare endnu flere tårer, griner Gøran Sørloth til VG.

Læs også:Superliga-profiler risikerer hård straf - i værste fald fængsel

Alexander Sørloth var ikke den eneste skandinav, der kom på tavle for RB Leipzig i kampen. Yussuf Poulsen bragte holdet foran og spillede hele kampen.

Med sejren og de tre point lagde Leipzig pres på Manchester United og Paris Saint-Germain forud for sidste runde i gruppespillet. Alle tre hold har nu ni point. I sidste runde møder Leipzig netop United, mens PSG spiller mod Istanbul Basaksehir.

I mellemtiden venter dog endnu en storkamp for Poulsen, Sørloth og co. De møder Bayern München i Bundesligaen på lørdag.

Læs også:Yussuf Poulsen og Leipzig spiller sig midlertidigt på førstepladsen

Læs også:Leipzig med Sørloth og Poulsen taber topopgør i Bundesligaen

Læs også:Sørloth slår tilbage mod norsk landstræner: Det har jeg aldrig sagt

-----
Se alt det bedste fodbold fra de største ligaer med YouTV - gratis prøvemåned

Superliga

Mere Superliga

Fokus