• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

FC Københavns islandske midterstopper er ligeglad med at skulle møde Lille. Alle hold er stærke, siger Ragnar Sigurdsson.

Af Jonas Kongerslev Nygaard

FC København skal op mod franske Lille i de altafgørende kampe om at komme i Champions League. Det blev resultatet af dagens lodtrækning, da UEFA trak lod om sammensætningen af de afgørende kampe.

Men udsigten til at skulle krydse klinger med Lille, er ikke noget, der får bukserne til at ryste hos FCK's islandske midtstopper, Ragnar Sigurdsson.

- Jeg er er ligeglad med, hvem vi skal møde. Alle de hold, vi kunne møde, er stærke. Jeg ved ikke så meget om Lille, men vi spiller godt i øjeblikket og går helt sikker efter chancen, siger han til tipsbladet.dk

Det er netop offentliggjort, at FCK's sportslige ledelse har aftalt med franskmændene, at ude- og hjemmebanefordelingen byttes rundt, således at FCK starter hjemme og slutter ude i stedet for den oprindelige kampplan, der var omvendt.

Og at skulle potentielt afgøre en så vigtig duel på udebane, er heller ikke noget, islændigen tager så meget på vej over.

- Det er lige meget. Det er altid vigtigt at holde nullet, og det er det, jeg fokuserer på som forsvarsspiller. Det er altid det, jeg går efter. Så jeg ser frem til opgørene, siger han.

FC København indleder kampen for Champions League den 21. august på hjemmebane og spiller den 29. august på udebane i Lille.