• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Anders Dehn

FCM-anfører svarer på transferinteresse: Der skal et sindssygt godt tilbud til

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Erik Sviatchenko tør ikke love, at han bliver i FC Midtjylland, der lige har kvalificeret sig til Champions League. Men der skal et godt tilbud til at lokke ham væk.

Af Anders Dehn

Når hold har succes, bliver der som regel rift om spillerne. Således også i FC Midtjylland, hvor anfører Erik Sviatchenko er en eftertragtet herre. Især Trabszonspor, som vi kunne fortælle på tidspunkt.dk onsdag aften.

FCM har imidlertid kvalificeret sig til Champions League-gruppespillet, hvilket må være noget af et argument for blive. Så hvad tænker Sviatchenko selv? Er han klar til at tage endnu et halvt år og et Champions League-gruppespil med?

- Det ville jeg da gerne, men lige nu handler det ikke om min fremtid men om, at vi er kommet i Champions League. Vi sidder her og har gjort det alle sammen, og det er jeg så sindssygt stolt af. Hvad der sker i fremtiden, det må vi se i de næste dage, siger Sviatchenko.

Læs også:FCM's iskolde målhelt: Det her er noget, vi kommer til at have med os fo...

Hvad skal der til for at skifte væk?

- Det skal være et sindssygt godt tilbud, siger kaptajnen med et smil.

Tranfervinduet lukker midnat mellem mandag og tirsdag i næste uge, så Trabzonspor eller andre interesserede har godt og vel fire dage til at vriste Sviatchenko fri.

Læs også:Ung indskifter redder Real Madrid fra skuffelse

Lykkes det ikke, kan han se frem til et historisk gruppespil med sin barndomsklub. Så hvilken form for pulje håber han på; de største klubber eller de sportsligt mest overkommelige modstandere?

- For mig er det vigtigste, at vi er kommet dertil. Hvad der sker herfra er lidt mere underordnet. Om det er et kæmpe hold, eller om det bliver mindre hold, det er for mig lige meget, siger Sviatchenko.

- Det er en vild følelse. Det var egentlig ikke noget mål, for det virkede så urealistisk, men her på det sidste har vi virkelig leveret varen, og så kommer der nye mål og drømme op. At vi nu står i det gruppespil er helt surrealistisk, og det er så specialt at komme hertil med den klub, jeg startede i som 14-årig. Det er en fantastisk følelse og stolthed.

Der trækkes lod til Champions League-gruppespillet klokken 17.

Læs også:Klar til Champions League: Awer Mabil håber på storkampe

Læs også:Chefredaktøren: FCM fortjener Champions League efter drama og års knokleri

Læs også:FC Midtjylland er det femte danske hold i Champions League

---------------------------

Se Brøndby IF - FC Midtjylland og Randers FC - SønderjyskE på Dplay - spotpris til tipsbladet.dk-læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus