• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Oliver Okstrøm

Galatasaray-træner: Nelssons FCK-viden er vigtig

Foto: Getty Images

Det står også klart for Okan Buruk, hvad der bliver afgørende mod FC København onsdag aften.

Af Oliver Okstrøm

FC København står onsdag aften overfor Galatasaray i deres første kamp i Champions League-gruppespillet i denne sæson. Her står deres tidligere spiller Victor Nelsson på den anden side.

Han har haft en del at sige i tyrkernes forberedelse, fortæller cheftræner Okan Buruk på klubbens hjemmeside.

- Nelssons feedback er meget vigtig. Han er en af ​​de bedste til at kende sin modstander og holdkammerater. Vores analysehold så deres kampe live. Vi lavede også analyser via video, siger han og fortsætter:

- Vi har set mange ting. Det var også vigtigt at høre fra Nelsson. Vi har formidlet dette til holdet på den rigtige måde, lyder det fra Buruk.

Det står klart for ham, at FCK er et ungt, løbestærkt og fightende hold, som er blevet mestre i deres liga i de seneste to sæsoner, ligesom de fører rækken igen i denne sæson. Derfor ved, at han er det er et godt hold, han skal møde med Galatasaray.

- Vi har spillet bedre og mere koncentreret i de store kampe. Vi har gjort det bedre i sådanne kampe. Vores mål er at vinde vores første kamp i Champions League. Vi vil give vores allerbedste, siger Galatasaray-træneren.

Det står også klart ofr ham, hvad det vil kræve for dem at få sejren.

- Det vigtigste er at være tålmodige. Vi skal være tålmodige fra første minut til kampens ende. Vi skal sprede kampen over 90 minutter. Vi skal støtte vores spillere alle sammen. Vi kan også begå fejl, men forhåbentlig ikke. Vi har brug for stor opbakning til vores spillere her også. Vores trup og vores spillere er klar. Vi vil forsøge at stille med vores bedste hold. Vores mål er at vinde, fortæller Buruk.

Han nævner desuden også København, som en by, som altid bringer gode minder. Det var nemlig her klubben vandt UEFA Cuppen i 2000, hvor han selv spillede med fra startopstillingen i sejren over Arsenal.

I FCK ser man også frem til at møde Galatasaray, som man beskriver som crazy, men på den gode måde. Læs mere om det her.