Champions League Oliver Okstrøm

Gravesen: Det afgør Champions League-finalen

Foto: Getty Images

Den tidligere Real Madrid-spiller tror på sin gamle klub i lørdagens finale.

Af Oliver Okstrøm

Real Madrid og Liverpool mødes lørdag aften i denne sæsons Champions League-finale, og hvis man spørger landsholdslegenden Thomas Gravesen, så tror han ikke overraskende på, at det bliver hans gamle klub fra den spanske hovedstad, der vinder.

Det fortæller han i et interview med Ekstra Bladet.

Til kampen peger han i den forbindelse på, at Karim Benzema kommer til at få en afgørende rolle. Men der er også andre navne, der kan gøre forskellen.

- Hos Real Madrid er der målkongen Benzema, men jeg vil bestemt også fremhæve Vinicius Jr. Han er konstant farlig og pågående og er med til at skabe pladsen til Benzema, siger han og fortsætter:

- Derudover er der de to gamle koryfæer på midtbanen, Luka Modric og Toni Kroos, lyder det fra Thomas Gravesen, som tror på, at det ender med en 2-1-sejr til Madrid-klubben.

Netop Benzemas evner har været meget medvirkende til, at Real Madrid hurtigt sikrede sig det spanske mesterskab og kom i finalen i Champions League. I alt er det blevet til 44 mål i 45 kampe denne sæson.

Gravesen, som spillede for Real Madrid mellem 2005 og 2006, har dog også øje for spillere i Liverpool som kan afgøre det i form af Mané, Salah, Luis Diaz og Firmino. Men det er holdet, der er den store styrke for den engelske klub.

Daniel Agger har desuden også været ude med sit bud på, hvordan det kommer til at gå i finalen. Læs mere om det her.