Foto: Getty Images
Champions League

Grønt lys givet: Kan hente både Haaland og Mbappé

Klubben har fået godkendt, at økonomien er på plads til at hente begge stjernespillere næste sommer.

Real Madrid har eftersigende fået grønt lys til at kunne hente både Erling Haaland og Kylian Mbappé næste sommer. 

Det skriver den spanske avis Marca. 

Avisen oplyser, at den spanske hovedstadsklub af La Liga har fået bekræftet, at lønloftet vil blive hævet næste sommer, hvilket altså vil skabe det fornødne råderum til at kunne hente de to superstjerner. 

Ifølge Marca har Real Madrid pengene til at kunne lønne både Haaland og Mbappé og med en udsigt til en ændring i reglerne for klubbernes lønbudget, skulle alt altså efterhånden være kørt i stilling i forhold til at hente de offensive profiler næste sommer. 

Kylian Mbappé var allerede tæt på at slutte sig til kongeklubben denne sommer, men franskmandens nuværende klub Paris Saint-Germain satte en stopper for transferen ved at afvise samtlige af Real Madrids tilbud. 

Heldigvis for Madrid-klubben udløber Mbappés kontrakt med PSG næste sommer, og derfor kan de faktisk ende med at hente ham ganske gratis. 

Anderledes dyr kommer Erling Haaland nok til at være, fordi han har kontrakt med Borussia Dortmund til sommeren 2024. 

Dog skulle nordmandens kontrakt indeholde en frikøbsklausul på omkring 560 millioner kroner, der træder i kraft i næste sommers transfervindue. 

Med sine henholdsvis 21 og 22 år er Erling Haaland og Kylian Mbappé altså udset til at være fremtidens stjerner i Real Madrid.