• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Oliver Okstrøm

Haraldsson jubler over sjældent mål: Var vildt nok

Foto: Getty Images

Der skal nu overføres power til Superligaen, fortæller den islandske målscorer.

Af Oliver Okstrøm

I denne sæson havde FC København før hjemmekampen mod Dortmund ikke scoret endnu, men det ændrede sig kort før pausen, da Hakon Haraldsson sendte bolden i kassen til 1-1, som også blev kampens resultat.

Det var desuden også det første mål for den 19-årige islænding i denne sæson, så det betød en del for ham, fortæller han i et interview med TV3+ kort efter kampens slutfløjt.

- Det var en god følelse, må jeg sige. Det var mit første mål i Champions League. Det er den største turnering i verden, og det var vildt nok at score det mål. Jeg har ikke scoret i den her sæson, så det var ekstra dejligt at få bolden i målet, siger Haraldsson.

Selv endte han også med et få prisen som kampens spiller, hvor han dog hurtigt fik delt æren med holdkammeraterne.

- Det handler om holdet, men selvfølgelig er jeg glad for at være man of the match. Jeg synes, at holdet spiller godt, og når de spiller godt, så spiller jeg også godt. Så det er dejligt, siger han og tilføjer, hvad det ene point kan bruges til i Superligaen.

- Det giver os ekstra power ind i ligaen. Fordi vi skal jagte nu og have tre point på søndag. Vi skal bare vinde alle kampe fra nu, og så må vi se, hvad vi kan lave i ligaen efter det, lyder det fra Hakon Haraldsson.

Der var da også flotte ord til FCK-målscoreren i karaktergivningen til hele holdet. Læs mere om det her.