Video : Tipsbladet
Champions League

Helt vilde med Christensen: Han kan stå imod alt

Andreas Christensen har imponeret i Barcelona på det seneste.

Andreas Christensen vendte tilbage for Barcelona med lyn og torden, da han blev skiftet ind i onsdagens Champions League-kamp mod Paris Saint Germain og scorede til 3-2 for catalanerne.

Herefter er han blevet hyldet godt og grundigt i sportsavisen Sport, som er imponeret over, hvordan han har reageret i et en sæson, hvor han blandt andet har været været udfordret af skader.

- Andreas Christensen står imod alt. Den danske forsvarsspiller spiller sin anden sæson i Can Barça fyldt med komplikationer, men intet af det får ham væk fra sin vej, skriver avisen og fortsætter:

- Elegant, diskret og frem for alt regelmæssig i sit spil, blev den tidligere Chelsea-spiller helten i Paris med et afgørende mål, der belønner hans dedikation. På trods af nogle ubehag, som skulle have fået ham til at holde pause, har Andreas besluttet at fortsætte med at spille for at hjælpe holdet, lyder det fra dem.

Endvidere bliver der peget på, at han også har taget jobbet som defensiv midtbane, som han har etableret sig på i de seneste måneder.

Samtidig bliver der peget på, at Andreas Christensen sammen med sundhedsstaben i Barcelona har arbejdet med omhu, så det nu er muligt for ham at spille på omkring 70-80 procent.

Endelig bemærkes det, at trods de konstante spekulationer om, at han skal videre til sommer grundet de økonomiske problemer i klubben, så er han stadig selv sikker på, at hans fremtid er i Barcelona.

Udover scoringen så ragede han også et gult kort til sig i kampen, som betyder, at han ikke kan være med i returopgøret mod PSG.