Foto: Getty Images
Champions League

Hylder Isaksen: Har ændret både sin træning og mad

Isaksen blev en af heltene for Lazio i tirsdagens Champions League-kamp.

Gustav Isaksen kom til at spille en stor rolle for Lazio i klubbens Champions League-kamp mod Celtic tirsdag aften. Her vandt Rom-klubben med 2-0 efter to assister fra danskerens side.

I et interview med Sky Sport Italia kort efter kampen fortalte han om sin udvikling i klubben, som han ankom til fra FC Midtjylland i sommerens transfervindue.

- Jeg forbedrer mig. I starten skulle jeg lære en masse nye ting, og jeg mangler stadig noget på det taktiske plan. Der er mange gode spillere og fremragende mennesker her, jeg er glad for at være i Lazio, siger han og fortsætter om fansene

- Der er en utrolig atmosfære, de er fantastiske og skubber dig ud over enhver grænse. Vi havde brug for energi i de sidste 10 minutter, og takket være dem formåede vi at vinde, lyder det fra Isaksen.

Til kampen var han blevet valgt foran Barcelona-legenden Pedro af cheftræner Maurizio Sarri - og han ser også en del forbedring hos danskeren, der lige har skulle vænne sig til en ting eller to i den italienske hovedstad.

- Udover at være ung og komme fra den danske liga, så kendte han ikke sproget. Han har ændret på både sin måde at træne og spise på. Det tager nogle måneder for alle. Især for de her fyre med mindre erfaring, fortæller Sarri.

Han har dog ikke set det bedste fra Isaksen endnu, mener han. 

- Det var tydeligt, at der er potentiale. Jeg tror, han kan gøre endnu mere, end han gjorde i aften, siger Lazio-cheftræneren. 

Sejren har desuden stor betydning for Lazio i Champions League. Læs mere om det her.