Video : Tipsbladet
Champions League

Gustav Isaksen kan give Thomas Tuchel fyreseddel

Thomas Tuchels job i Bayern er på spil i tirsdagens Champions League-opgør, forlyder det.

Det stor allerede klart, at Thomas Tuchel er færdig som cheftræner for Bayern München, når sæsonen er overstået, men det kan tilsyneladende også allerede været ovre for ham i den kommende uge.

Det skriver tysk Sky Sports.

Her bliver der peget på, at hvis den sydtyske storklub ender med at ryge ud i Champions League mod Gustav Isaksens Lazio, så er det sandsynligt, at de vil skille sig af med Tuchel allerede der.

Senest spillede Bayern 2-2 mod Freiburg, og de er inde i en meget svær periode, som nu betyder, at de i skrivende stund er syv point efter Leverkusen i toppen af Bundesligaen. Endda hvor førerholdet har spillet én kamp færre.

Efter den kamp har der desuden været stillet spørgsmålstegn ved Tuchels engagement, og om forholdet mellem ham og spillerne stadig kan reddes - og om de overhovedet er i stand til at klare sig mod Lazio i deres nuværende situation.

Når det ikke allerede er sket, at Tuchel er blevet fyret, så hænger det angiveligt sammen med, at toplederne i Bayern München ikke kan blive enige om, hvem der skal tage midlertidigt over resten af sæsonen.

Dermed vil det være efter sæsonen, at den næste cheftræner skal findes. Her har navne som Zidane og Alonso været nævnt. Sågar Solskjær.

Lazio vandt den første kamp i Rom, hvor Isaksen spillede en stor rolle i romernes sejr.