Champions League

Jacobs: Europa League et sikkerhedsnet

FC København-træner Ariël Jacobs er glad for sejren over Club Brugge og det faktum, at FCK som minimum havner i Europa League.

De fleste belgiere forlod Jan Breydel Stadion slukørede, efter at FC København havde sendt Club Brugge ud i Champions League-mørket med en sejr på 3-2. En enkelt belgier havde dog et stort smil på læben efter sidste fløjt.

Det var FC København-træner Ariël Jacobs, der altså var med til at gøre onsdag til en trist dag for sine landsmænd.

- For neutrale iagttagere må det have været en stor kamp. 1. halvleg var ikke det store sus, men i 2. halvleg kom der gang i tingene, og tilskuerene må have følt sig godt underholdt, sagde Ariël Jacobs på pressemødet efter kampen.

Den belgiske cheftræner tør ikke love, at han og holdet kvalificerer sig til Champions League-gruppespillet, men han kan godt garantere, at de vil gøre det bedste, de kan.

- Jeg er realist, og jeg ved godt, at der venter os en meget stor udfordring i næste runde. Men i dag fik vi bevist over for os selv, at vi godt kan være med, og så giver det spillerne et sikkerhedsnet, at vi nu som minimum er kvalificeret til Europa League-gruppespillet, sluttede Ariël Jacobs.

FC Københavns modstander skal findes blandt Udinese, Malaga, Fenerbahce, Lille og Gladbach.