• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Oliver Okstrøm

Klopp før CL-finalen: Det kan blive et problem

Foto: Getty Images

Den tyske Liverpool-manager peger også på, at de ikke kan købe den erfaring, som Real Madrid-holdet kommer med til kampen.

Af Oliver Okstrøm

Lørdag kulminerer Champions League-sæsonen med finalen mellem Liverpool og Real Madrid. Det er en kamp, som kommer til at blive spillet på Stade de France i Paris, og her bemærker Liverpool-manager Jürgen Klopp, at banen, som er helt ny, kan blive et problem.

Det fortæller han ved fredagens pressemøde forud for opgøret.

- Som regel er en ny bane er gode nyheder. Problemet er, at banen er helt ny fra i går, og vi ved ikke, hvordan den kommer til at være, siger han med henblik på, at underlaget godt kan være lidt for ny.

- Min første følelse var god. Og uanset hvad der sker, så vil det være den samme plæne for begge hold. Vi vil spille på ethvert underlag, og jeg håber ikke, at nogen laver en historie om mig, der beklager mig om det her, fordi sådan er det ikke, lyder det fra Klopp.

De to klubber i finalen desuden en gentagelse af 2018, hvor det var Real Madrid, som kom fra kampen med en 3-1-sejr. Men det er ikke noget, som man tænker så meget over i Liverpool-truppen, fortæller manageren.

- Nu tænker vi kun på at kæmpe igennem og vinde. Real Madrid er det hold, som det er, som har spillere som - hvis de vinder - gør det for femte gang. Deres træner for fjerde gang. Vi kan ikke købe den slags erfaring, men det er vores tredje finale på fem år, så vi gør det ikke dårligt, fortæller Klopp.

Han kommer desuden ind på, at både Thiago og Fabinho nu træner med på holdet. Særligt førstnævnte var der tvivl om for få dage siden.