• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Mikkel Fuhr Nielsen

Knuselsker FC Københavns bøddel

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Thomas Müller viste sig afgørende i tirsdagens Champions League-brag mellem FC København og Bayern München.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Stillingen var 1-1, da Thomas Tuchel reagerede fra trænerbænken med 13 minutter igen af tirsdagens Champions League-brag mellem FC København og Bayern München.

Thomas Müller, Mathys Tel og Leon Goretzka blev sendt i aktion fra udskiftningsbænken. Og der skulle ikke gå lang tid, før Thomas Müller viste sig afgørende og kunne servere bolden for fødderne af Mathys Tel, der scorede til slutresultatet 1-2.

- Uanset om Müller er hurtig eller langsom eller om han passer ind i systemet, så skal du lade ham spille sit spil. Han er simpelthen verdensklasse, siger Matthias Sammer, der er fodboldekspert på Amazon, ifølge Bild og tilføjer.

- Han har været skadet og haft problemer med sin lyske. Müller ændrer kampen. Sådan er det bare. Hans løb og hans forudseenhed i forhold til, hvor bolden vil lande. Jeg elsker ham.

Efter Mathys Tels scoring var det også meget sigende, at Bayern Münchens spillere løb hen til Thomas Müller for at fejre målet. Det understreger bare hans status på holdet, understreger Joshua Kimmich.

- Han er meget vigtig. Han er meget vigtig for omklædningsrummet, men det er ikke kun der, at han er vigtig. Når han er på banen, ændrer han kampen med det samme. Uanset om vi er foran eller bagud, så kan du altid bringe ham i spil, siger midtbanestjernen ifølge Bild.

I Bundesligaen er Thomas Müller blot startet to gange i denne sæson. Han har ellers været vant til at spille tæt på samtlige kampe de seneste sæsoner, hvor han særligt har lagt på sit assistspil.

Hovedpersonen selv tager dog det hele med et vanligt smil på læben.

- Jeg er en normal spiller på holdet, der kæmper for mine minutter. Jeg skal være klog, når jeg får dem, siger angriberen ifølge Bild.

Nederlaget betyder, at FC København indtager tredjepladsen i klubbernes Champions League-pulje. Bayern München har maksimum point på førstepladsen, mens Galatasaray er to'er, da de tirsdag besejrede Manchester United, der skraber bunden med nul point.