Foto: Getty Images
Champions League

Medie: Det er vind eller forsvind for denne træner

Stefano Piolo sidder angiveligt ikke særlig trygt i trænersædet hos AC Milan, og hvis italienerne ikke går videre fra Champions League, kan der falde en fyreseddel til ham.

Trænersædet brænder under Stefano Pioli.

AC Milan-cheftræneren kniven for struben inden sidste kamp i Champions Leagues gruppespil mod Newcaste, hvis de har forhåbninger om at gå videre fra gruppen.

Milaneserne skraber bunden af puljen med fem point på fem kampe, men alligevel er alt håb ikke ude for Piolis tropper. For hvis AC Milan vinder den sidste kamp i gruppespillet, kan de nemlig stadig gå videre, såfrem Dorrtmund slår PSG. 

Ja, vejen er lang og snørklet for AC Milans chancer for at gå videre inden sidste spillerunde. 

Men for Stefano Pioli står der langt mere end det på spil. Ifølge La Repubblica Sport kan der nemlig ligge en fyreseddel og vente, hvis ikke det lykkes AC Milan at gå videre fra gruppen.

I AC Milan er minimumskravet nemlig at gå videre fra Champions League, hvilket også er lig med en garanti for 50 millioner Euro ekstra, svarende til 372 millioner kroner. 

I den hjemlige Serie A er man også ved at miste Juventus og Inter af syne, der lige nu ligger i toppen af rækken. Her finder man AC Milan på en tredjeplads med seks point op til lokalrivalerne fra Inter. 

AC Milan spiller deres sidste kamp i gruppespillet mod Newcastle onsdag den 13.december. En kamp, der altså ifølge La Repubblica Sport kan blive den sidste i klubben for Stefano Pioli, såfremt der ikke falder tre point og lidt medvind fra kampen mellem Dortmund og PSG.