Champions League Oliver Okstrøm

Opstillinger: Liverpool-profil overrasker Laudrup

Foto: Getty Images

Michael Laudrup har fået svar på nogle spørgsmål før finalen.

Af Oliver Okstrøm

Når Real Madrid og Liverpool går på banen, så bliver det med nogle spørgsmål besvaret, som der var tvivl om forud for kampen. En af dem var om Thiago kunne nå at blive klar, og det overrasker Michael Laudrup meget, at det er sket.

Det fortæller landsholdslegenden på TV3+.

- Det er jo altid vigtigt at have dine midtbanespillere. Det er uanset, hvem du har af forsvarer og angribere. Det er midtbanespillerne, der skal styre kampen. Det er derfra, at mange af tingene kommer fra. Der er det jo vigtigt, at især Fabinho er med. 

- Thiago er jeg overrasket over er med. Jeg så hans ansigt sidste gang, at han var med i sidste weekend i Premier League. Det lignede en spiller, der godt var klar over, at det når jeg ikke. Han nåede det alligevel, fordi ellers var han ikke i startopstillingen, men det er godt for Liverpool, at de tre som spiller normalt er med.

Real Madrids cheftræner Carlo Ancelotti kom ud med sin startopstilling allerede to timer før kampen, og det er noget, som Laudrup karakteriserer som overskud.

- Han viser, at 'det her er min bedste start11'er. Det kan man jo også se på de spanske aviser. De skriver 'once de gala'. Galla-elleveren. Der var et par spørgsmål. Det ene var nede i forsvaret med Alaba, der ikke havde spillet længe. Han er tilbage. Og så er der om Valverde om han skulle spille som en slags fjerde midtbanespiller. Det har han valgt, og det er meget fornuftigt, siger Michael Laudrup.

De to holdopstillinger kan ses nedenfor.

Liverpool (4-3-3): Alisson - Alexander-Arnold, Konaté, Van Dijk, Robertson - Thiago, Fabinho, Henderson - Salah, Mané, Diaz

Real Madrid (4-3-3): Courtois - Carvajal, Militao, Alaba, Mendy - Modric, Casemiro, Kroos - Valverde, Benzema, Vinicius