• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League clbold.dk

Randers-spiller med fortid i Manchester United: Snakker stadig med Rashford

Foto:J an Christensen/Getty Images

Randers’ vævre wingspiller har som ungdomsspiller i Manchester United spillet sammen med store stjerner, som han stadig holder kontakten med.

Af clbold.dk

Det er en storsmilende Tosin Kehinde, der tænker tilbage på sin ungdomstid i Manchester United, hvor han i sine ungdomsår spillede sammen med flere stortalenter, der nåede hele vejen til Manchester Uniteds førstehold.

I et interview med TV3 Sport fortæller han om, hvordan det var at vokse op på Manchester Uniteds akademi og være holdkammerater med spillere som Marcus Rashford, der efterfølgende har udviklet sig til at blive en stor stjerne.

- Det var fantastisk. Frem til at han kom på førsteholdet, fulgtes vi ad op gennem ungdomsholdene. Han er en fantastisk person at være sammen med, virkelig flink, og man har altid kunne se hans talent. Så da han fik sit gennembrud, var det ikke den helt store overraskelse, siger Tosin Kehinde.

Selvom Tosin Kehinde ikke nåede hele vejen til førsteholdet i Manchester United, men i stedet i dag bor i Danmark og spiller i Superligaen, holder han stadig kontakten med flere af kammeraterne fra ungdomsholdene i United.

- Jeg er stadig i kontakt med nogle stykker fra Manchester United som Marcus Rashford og Axel Tuanzebe. Jeg holder kontakten med dem og hører, hvordan de har det, og vi taler jævnligt, siger Tosin Kehinde.

Han er glad på deres vegne over, at de endte med at gå hele vejen fra ungdomsspiller til førsteholdet.

- Det gør mig stolt. Jeg var der sammen med dem i begyndelsen og ved, hvor mange kræfter de har lagt i spillet. Det er dejligt, når ens venner opnår fantastiske ting. 

Selv fik Tosin Kehinde debut som 16-årig for Manchester Uniteds Youth Team i Champions League, hvor han scorede mod Wolfsburg. Se det flotte mål, og lyt til det lange interview i videoen øverst i artiklen.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus