• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Mikkel Fuhr Nielsen

Raser efter FCK-kamp: Ikke første gang han gør det

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Borussia Dortmunds angribere har et eller andet, de skal have talt om.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

FC København slap fra Champions League med æren i behold.

Målet til 1-1 mod Dortmund i sidste spillerunde var danskernes første scoring i Champions League, hvilket sikrede dem et enkelt point og et ubesejret hattrick i Parken, hvor man ikke tabte en kamp mod hverken Sevilla, Manchester City eller onsdagens modstander Dortmund.

Selvom FC København havde chancer til mere, så må de ærgre sig i Dortmund-lejren, for de spillede næppe på et niveau, hvor de kan gøre sig forhåbninger om at komme langt i turneringen.

Samtidig har de også nogle ting, de skal have justeret i angrebet, for her lader det ikke til, at alle er på bølgelængde. Således var Anthony Modeste efter kampen rasende på Donyell Malen, der stjal en oplagt scoringsmulighed fra ham i løbet af kampen.

- Det er ikke første gang, at det her sker. Vi skal arbejde sammen som et hold. Det har jeg sagt før. Men jeg ønsker heller ikke at være alt for kritisk, for vi er trods alt et hold, siger Modeste til Sport1 ifølge VZ.

Et indlæg fra Dortmunds højreside havde kurs mod Modeste i FCK'ernes straffesparksfelt, men lige for næsen af ham dukkede Malen op, og drejede kuglen forbi Kamil Grabara i buret. På tv-billederne er det også tydeligt, at den franske målræv ikke var tilfreds med sin kollega.

De to angrebskollegaer skal hurtigst muligt have reddet trådene ud, for allerede i weekenden venter der en vigtig kamp mod Bochum. Den har man ikke råd til at tabe, hvis Dortmund fortsat vil holde fast i Bundesliga-toppen, inden sæsonen går på vinterpause.

I afspilleren ovenfor kan du se chancen, som fik Anthony Modeste op i det røde felt.