• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Lars Gram-Hanssen

Raser over foto: Må aldrig spille for Barça igen

Foto: Getty Images

Clement Lenglet er kommet i ekstra strid modvind efter Barcelonas Champions League-exit.

Af Lars Gram-Hanssen

Flere års tiltagende krise kulminerede onsdag for Barcelona, da den spanske storklub blev ekspederet ud af Champions League og over i Europa League. 

Og efter 3-0-nederlaget til Bayern München formåede Barcelona-franskmanden Clement Lenglet så at gøre sig yderligere upopulær blandt den catalanske klubs fans. 

- Der hænger en tømmermændsstemning over Barça-spillerne. I hvert fald for de fleste af dem. Én stjerne var tilsyneladende stadig i godt humør efter det bitre exit fra Europas mest prestigefyldte turnering. Clement Lenglet jokede med Bayern-angriberen Robert Lewandowski kort efter slutfløjtet på Allianz Arena i München. De to havde armene rundt om hinandens skuldre, mens de gik og snakkede og endda grinede højlydt. Lenglet var i højt humør, mens hans Barça-holdkammerater traskede ud af banen med bøjede nakker, lyder det således fra Sport Bild

Det tyske medie peger på, at billedet af Lenglet absolut ikke er blevet positivt modtaget af den spanske presse, der har for vane at hidse sig over op den slags (Eden Hazard blev eksempelvis sablet ned efter Real Madrids Champions League-exit mod Chelsea i sidste sæson). Sport Bild peger på, at Lenglets attitude matchede dårligt med Xavi Hernández' attitude, idet Barcelona-cheftræneren slog fast, at catalanernes krise 'pisser [ham] af'

Også den spanske avis Marca har peget på, at billedet af den grinende Lenglet formentlig vil vække en del vrede i Barcelona, idet den catalanske klub ikke er vant til at ryge ud af Champions League på et så tidligt stadie af turneringen.

Den berømte spanske tv-vært Josep Pedrerol tog i programmet El Chiringuito skridtet videre ved at opfordre Xavi Hernández til aldrig at bruge Clement Lenglet igen.

- Lenglet kan ikke få lov til at bære en Barça-trøje igen. Jeg er culé [Barcelona-fan, red.], og jeg ønsker aldrig at se ham i Barça-trøjen igen, lød det således, ifølge La Sexta, fra Pedrerol.

Ifølge Preben Elkjær er Barcelonas problemer så omfattende, at den catalanske storklub nok også får problemer i Europa League. Læs Elkjærs vurdering HER.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020