• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Torsten Kjems Hansen

Slavia Prag raser mod dommeren: Det er noget svineri

Foto: Getty Images

Slavia Prag-lejren er mildest talt gale i skralden over dommer Damir Skomina i Champions League-nederlaget til FC Midtjylland.

Af Torsten Kjems Hansen

FC Midtjylland er klar til Champions League efter onsdagens kæmpe drama, hvor straffesparks-situationen kom meget i fokus på grund af VAR-kendelsen.

Efter Sory Kabas brændte første spark var begge hold sådan set videre med kampen, da dommeren af VAR-rummet blev gjort opmærksom på, at Slavia Prags målmand Ondrej Kolar havde forladt mållinjen momentet inden Sory Kabas spark.

Dermed blev der dømt omspark, hvor Alexander Scholz ikke svigtede og sendte FC Midtjylland et kæmpe skridt i retning af den store triumf, som Franck Onyeka og Anders Dreyer siden sikrede med scoringerne til 3-1 0g 4-1.

Oven på nederlaget var der naturligvis sure miner i Slavia-lejren, og vreden gik overvejende mod dommer Damir Skomina.

Slavia-træner Jindrich Trpisovsky siger:

- Det, der gør mig virkelig vred, er at dommeren ikke selv gik de få meter hen og så på den langsomme gengivelse selv. Han sagde til mig, at han stolede på sine kolleger i VAR-rummet. Jeg kunne nemmere acceptere det, hvis han selv havde tjekket det, og jeg er vred over, at han ikke selv så videooptagelsen.

Hovedpersonen i situationen var naturligvis Slavia-keeper Ondrej Kolar, der slet, slet ikke føler at have gjort noget forkert i redningen af Sory Kabas straffespark.

- Det var noget svineri.

- Vi havde på forhånd fået at vide, at der blev holdt øje med, at man som målmand ikke forlod linjen før tid. Jeg var helt opmærksom på det. Det kan ikke være rigtigt, at Champions League-deltagelse skal afgøres af nogle få millimeter, lyder det fra målmanden Ondrej Kolar, der på ingen måder føler at have forladt målstregen, inden Kabas spark.

FC Midtjylland vandt som bekendt kampen med 4-1 og er dermed med i puljen til Champions League-lodtrækningen i dag klokken 17.00, hvor de otte gruppespil bliver formet. Tjek selv her, hvilke stærke modstandere FC Midtjylland kan ende med at komme i gruppe med.

---------------------------

Se OB - AC Horsens og FC København - Lyngby BK på Dplay - spotpris til tipsbladet.dk-læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus