• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Victor Risager

Spanske aviser hylder Braithwaite: Han er en "killer"

Foto: Getty Images

Martin Braithwaite får flotte ord med på vejen fra flere spanske sportsaviser.

Af Victor Risager

Martin Braithwaite har gang i en fremragende periode i FC Barcelona, hvor han har scoret fire mål over sine seneste tre kampe.

Onsdag kom den danske landsholdsspiller således på måltavlen igen for storklubben i deres sejr over Ferencvaros i Champions League, hvor han nu sammen med Lionel Messi er delt topscorer for FC Barcelona med tre kasser.

Samtidig fremtvang Braithwaite også et straffespark i onsdagens sejr, og den 29-årige dansker bliver rost i stor stil i de spanske medier.

Hos Mundo Deportivo bliver Braithwaites aktion i forbindelse sammenlignet med noget, den brasilianske legende Ronaldo Nazario kunne have leveret, mens hans killerinstinkt også hyldes.

Læs også:Frustreret United-træner uenig i udvisning

- Braithwaite er blevet forløst. Han er i storform og giver Barcelona den nødvendige fart. Han viste et killer-instinkt ved sit mål og viste sin power, da han efterfølgende fremprovokerede et straffespark, han gav til Dembele, skriver Mundo Deportivo.

Også Marca kalder Martin Braithwaite for en killer, mens de i en anden artikel rangerer ham som Barcelonas næstbedste spiller i onsdagens sejr.

- En anden Barcelona-angriber, der leverer varen i øjeblikket. Braithwaite udnyttede Dembeles indlæg og scorede det andet mål, og så vandt han straffesparket, der førte til det tredje, skriver de.

Hos Sport rangeres den danske angriber også som en af Barcelonas bedste med karakteren otte. Ingen fik en højere karakter, men både Ousmane Dembele, Antoine Griezmann og Jordi Alba får samme karakter.

Læs også:Danskerkasse nomineret til ugens mål i Champions League

- Han laver ikke støj, han klager ikke, og når han får mulighed, udnytter han det. Han ved, hvor han er, og udfylder angriberrollen med værdighed, entusiasme og også stor kvalitet. Han scorede et mål og fremtvang et straffespark. Altid på mit hold, lyder Sports vurdering af Martin Braithwaite.

Avisen AS mener, at Barcelona virkelig bør overveje, om de skal hente en ny angriber i januar, eller blot bruge Braithwaite. 

- Danskeren har nu fire mål i de seneste tre kampe. Hvis han fortsætter med at spille sådan, vil det være svært for Koeman at droppe ham... Når Braithwaite spiller så godt, skal klubben spørge sig selv, om Memphis Depay skal være en prioritet i januar, eller om de skal koncentrere sig om at styrke andre positioner på holdet, lyder det.

Læs også:Braithwaite scorede i ny stor Barca-sejr

Læs også:Se målet: Brandvarme Braithwaite bomber videre

-----
Se alt det bedste fodbold fra de største ligaer med YouTV - Intro-tilbud

Superliga

Mere Superliga

Fokus