Video : Tipsbladet
Champions League

Stig Tøfting: Nu slipper han for at høre på mig!

Stig Tøfting erklærer, at Jess Thorup over den kommende tid vil slippe for at høre kritik fra Plæneklipperen.

- Jeg gider ikke sparke bagud. Det er jeg ikke ansat til, men du har da helt sikkert ret i, at jeg har lagt ryg til rigtig meget lort. Det er sådan, det er. Men det gør det bare endnu federe at stå her.

Sådan lød det fra Jess Thorup over for Viaplay, efter at FC København onsdag aften spillede uafgjort i Trabzon og derved kvalificerede sig til Champions Leagues gruppespil. Et Champions League-gruppespil, der er løvernes første siden 2016/17-sæsonen.

Et sådant gruppespil er en kæmpe økonomisk gevinst for FCK, men for Jess Thorup fungerer det også som en slags holdkæftbolche til kritikerne.

I hvert fald Stig Tøfting. Til Viaplay fortæller “Plæneklipperen”, at Thorup nu slipper for at høre på hans kritik i det næste stykke tid.

- Jan Mølby nævnte det, da vi startede udsendelsen her med at sige, at han kan jo frede sig selv med et avancement til Champions League-gruppespillet. Og det gør han her.

- Jeg er en af dem, der har stået og været kritisk over for Jess Thorup og om han var den rigtige til FC København, og om det var et rigtigt match. Det har han taget med oprejst pande, når vi har taget de her diskussioner i studiet. Nu kan jeg stikke hånden i vejret og sige, at nu slipper han for at høre på mig de næste… Lad os sige, at han får lidt løbepas i forhold til det, for det er en sejr for ham, siger Stig Tøfting til Viaplay med et smil og roser så Jess Thorup:

- Han viser også bare en klasse og siger, at han ikke har behov for at sparke bagud. Han er en gentleman. Den her kritik har jo ikke været personligt, men mere om det var et rigtigt match. Når han så laver den her kvalifikation, er det et hak i geværskaftet, og så skal vi måske lige klappe kaje det næste stykke tid.

Se hele klippet, hvor Viaplay-studiet snakker om Jess Thorup, i videoafspilleren øverst i artiklen. 

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.