• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Mathias Høj Jensen

Kæmpe drama: PSG videre i Champions League efter vildt comeback

Foto: Getty Images

Det franske storhold Paris Saint-Germain er videre i Champions League efter vanskeligheder mod Atalanta i kvartfinalen.

Af Mathias Høj Jensen

Onsdag aften bød på stort drama i Portugal, da Paris Saint-Germain vandt 1-2 over Atalanta i kvartfinalen i Champions League.

Det franske storhold var bagud 1-0 indtil de døende minutter af opgøret, hvor Marquinhos og Maxim Choupo-Moting afværgede skuffelsen med to scoringer på bare få minutter til slutstillingen 1-2.

Dermed er Paris Saint-Germain videre til semifinalen i Champions League, hvor holdet skal møde vinderen af kvartfinalen mellem RB Leipzig og Atletico Madrid.

Det begyndte skidt for Paris Saint-Germain, der kom bagud midtvejs i første halvleg. Mario Pasalic sparkede Atalanta på 1-0, hvorfor italienerne fik en drømmestart på opgøret.

Atalanta havde det franske hold helt nede i sækken i store dele af kampen, men mod slutningen af kampen gik det helt galt for Bergamo-klubben.

I det 90. minut udlignede Marquinhos til 1-1 for Paris Saint-Germain, som dermed minimum havde sikret sig at komme i forlænget spilletid.

Men tre minutter inde i overtiden sendte Maxim Choupo Moting sit hold i ekstase med scoringen til 1-2, der også blev slutresultatet.

---------------------------

Se OB - FC Nordsjælland og Randers - AGF i weekendens Superliga på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus