Video : Tipsbladet
Champions League

Tæt på at blive europæisk FCK-helt: Det tænder en

Lukas Lerager var lige ved at gøre som en Brøndby-legende, og han erkender, at kampene i Champions League måske passer bedre til ham.

Det er nok de færreste FC København-spillere, der vil sammenlignes med Brøndby-koryfæer, men for FCK's Lukas Lerager har han været lige ved at kunne gøre Allan Ravn efter fra 1998.

Dengang sørgede han for, at Brøndby slog Bayern i første kamp i gruppespillet med 2-1, da han løftede bolden i mål med et langskud, der gik ind via stolpen. Selv har Lerager været godt på vej, da han selv stod for 1-0-målet i FCK's kamp mod Bayern i Parken, som dog endte med et 1-2-nederlag.

Overfor den fremmødte presse fortalte Lerager selv om, hvordan han ser på det.

- Jeg tror, at det skal lidt på afstand. Når der er så stramt et program med kampe hver tredje eller fjerde dag, så er det ikke noget, som du går og tænker over. Men jeg tror bare, at det skal på afstand engang i ferien, så kan det være, at man tænker mere over det.

- Men igen, jeg er sgu ligeglad med, hvem der scorer målene. Selvfølgelig er det fedt personligt, men jeg vil hellere have point, og at vi går videre, lyder det fra Lerager.

Udover scoringen mod Bayern - som kan ses i videoen i toppen af artiklen - så stod han også bag oplægget til Elyounoussis mål mod Galatasaray.

-  Det tænder måske bare en noget mere, for at være helt ærlig, selvom det lyder mærkeligt. Og så passer kampene måske bare rigtig, rigtig godt til mig. Det er svært at sige. Jeg prøver at præstere så godt som muligt hver gang, og de her kampe passer måske bare bedre til mig. Det er det bedste svar, jeg kan give, fortæller Lukas Lerager.

Næste opgave for ham og resten af FCK-holdet er hjemme mod Manchester United. Her mener holdkammeraten Kevin Diks, at FCK er favoritter. Læs mere om det her.