Champions League

Tottenham vil angribe Milan

Tottenham har ikke tænkt sig at fedte sig gennem aftenens Champions League-kamp i Milano.

Tottenham  må undvære deres 'supermand' Gareth Bale i aftenens Champion s League-ottendedelsfinale ude mod AC Milan. Manager Harry Redknapp må ud over den skadede kantspiller også se bort fra Tom Huddlestone, der er ankelskadet og Jermaine Jenas, som har karantæne.

På trods af den svækkede midtbane har Harry Redknapp ikke tænkt sig at sende sine spillere på banen for overvejende at forsvare det uafgjorte udgangspunkt mod stjerner som Zlatan Ibrahimovic, Alexandre Pato og Robinho.

- Angrebsfodbold er hvad der har bragt os så langt. Vi er lykkedes med det indtil videre i turneringen, og vi vil forsøge det igen på San Siro, lyder det fra Redknapp.

Tottenham har allerede været på det italienske stadion en gang i denne Champions League-sæson. I gruppespillet var modstanderen de forsvarende mestre fra Inter, der tævede englænderne ud af banen og førte 4-0 ved pausen. Til trods for også at være en mand i undertal fik Tottenham til sidst skabt spænding med tre bragende Gareth Bale-mål efter pausen, men italienerne endte med sejren.

- Vi kan score her. Jeg vil ikke inkasserer en stor portion mål, det er helt sikkert. Vi har ikke råd til at lave samme fejl og må ikke få samme start på kampen, siger manageren.

AC Milan stiller formentlig uden spillere som Gianluca Zambrotta, Massimo Ambrosini, Andrea Pirlo og Filippo Inzaghi til aftenens kamp, men alligevel er der udbredt optimisme.

- Vi har en stor fordel, da vi har mange spillere, der har vundet Champions League flere gange. Deres erfaring skaber en naturlig ro på holdet, siger den svenske angriber Zlatan Ibrahimovic