Karakterer: Han er en diamant, der skal slibes til

Her er karaktererne fra FC Nordsjællands opgør mod Spartak Trnava.

FC Nordsjælland - Spartak Trnava 1-1 (1-0)
1-0 Marcus Ingvartsen (32.)
1-1 Michal Duris (64.)

FC Nordsjælland havde håbet og satset på tre point, efter man vandt 2-0 ude over Spartak Trnava. Men det danske mandskab fik ikke det ønskede resultat, men måtte i stedet nøjes med 1-1.

Dermed er der et stykke vej til avancement fra gruppespillet, hvor man står noteret for syv point i fire kampe - det er fire point flere end Ludogorets, der 21.00 møder Fenerbahce.

0 bolde: Uacceptabelt.
UB: Uden for bedømmelse på grund af for kort tid på banen.

Andreas Hansen - 3
Kunne ikke gøre noget ved målet og havde en enkelt fin redning i første halvleg. Spillet med fødderne er som altid til pil op. Var skadet i anden halvleg, men spillede opgøret til ende trods problemer.

Lucas Hey - 2
Gjorde det nogenlunde som en hybrid mellem en højre back og en centerback. Men han ophævede offsiden ved målet til 1-1, da han hang i forhold til linjen. Det trækker naturligvis ned.

Jonas Jensen-Abbew - 2
Af en spiller, der er tredje- eller fjerdevalg i FC Nordsjællands midterforsvar, gør han det godt. Måske kunne han have gjort lidt mere for at forhindre målet til 1-1, da han akkurat tabte sin duel foran kassen.

Adama Nagalo - 3
Fin præstation, hvor han ikke var involveret i noget, der gav problemer. Spillet med fødderne var nogenlunde, men lidt sjuskeri i anden halvleg.

Martin Frese - 2
Bød sig ikke nok til i offensiven, og han manglede også lige et par størrelser for at kunne have prikket bolden væk, da Spartak Trnava udlignede til 1-1. Sådan er spillet nogle gange - en kamp om marginaler.

Benjamin Nygren - 2 (ud 70.)
Kunne godt have scoret i første halvleg. Flere gode aktioner, havde også nogle gode afleveringer. Men gled ud af opgøret i anden halvleg og blev udskiftet.

Jeppe Tverskov - 3
Er det sommerens bedste signing i Danmark? Måske. I hvert fald har Jeppe Tverskov været strålende for FCN og var det igen mod Spartak Trnava. Han dominerer på midtbanen, men led som resten af holdet lidt i anden halvleg, hvor man ikke fik spillet til at sidde på samme måde. Og han smed også nogle bolde væk, som han ikke burde.

Daniel Svensson - 2 (ud 70.)
Enkelte gode afleveringer, men man så ikke nok fra en mand, der ellers har mange gode ting i sit spil og også er dynamisk med gode løb, der gør ondt på modspilleren.

Christian Rasmussen - 1
Dårlig kamp. Har været godt kørende på det seneste, men det blev aldrig Ajax-danskerens opgør. Dårlig i afslutningsspillet og så også lidt skidt ud ved udligningen.

Marcus Ingvartsen - 2
Scorede målet til 1-0 på et straffespark, og han kunne godt have scoret to gange i første halvleg, men han var for langsom på aftrækkeren, da han ellers var spillet helt fri. Snydt for en suveræn assist, da Benjamin Nygren misbrugte efter en hælaflevering fra Ingvartsen. Forsvandt ud af kampen i anden halvleg.

Ibrahim Osman - 2 (ud 90.)
Han har et potentiale, der er langt, langt over, hvad Superliga-spillere normalt har, men det er ikke altid, at han formår at sætte det sammen. Mod Spartak Trnava var det også kun i perioder, man så hans store klasse. Flere gange satte han sin direkte modstander fuldstændigt, men han fik bare ikke nok ud af det. Som Mads Junker fra TV 2 sagde i pausen: "Han er en rå diamant, der skal slibes til." Og det er med streg under "rå".

Indskiftere:
Mario Dorgeles - 2 (ind 64.)
Kom ind midt i anden halvleg, men han løftede ikke FC Nordsjællands spil.

Zidan Sertdemir - 2 (ind 70.)
Kom på banen med 20 minutter igen. Spillede lidt til siden og forsøgte noget, men det var til at se, at han har spillet meget lidt førsteholdsfodbold det seneste år.

Andreas Schjelderup - 1 (ind 70.)
Kom på banen med 20 minutter igen. Dårligt indhop af den ellers formstærke offensivspiller. Skuffende.

Conrad Harder - UB (ind 90.)
Kom på banen sidst i kampen.

Træner:
Johannes Hoff Thorup - 2
FC Nordsjælland spillede en god første halvleg og burde have ført med mere end en enkelt scoring. I anden halvleg gik gassen af ballonen, og Johannes Hoff Thorup burde have skiftet ud på sit hold, inden modstanderen kom på 1-1. Men det gjorde han ikke, selv om det lugtede lidt af en udligning i minutterne inden. Fik heller ikke gang i sit hold med de udskiftninger, han foretog.