• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Conference League Oliver Okstrøm

Thorup: Dem skal vi holde øje med fra Ludogorets

Foto: Getty Images

FC Nordsjælland-cheftræneren udpeger tre spillere, som betyder særligt meget.

Af Oliver Okstrøm

FC Nordsjælland lagde ud med et nederlag på 1-3 på udebane mod Fenerbahce i Conference League-gruppespillet, og torsdag har Farum-mandskabet muligheden for at komme op på hesten igen, når de skal møde Ludogorets fra Bulgarien.

Her bliver det en kamp, hvor FCN-cheftræner lægger op til at bruge noget af deres plan fra kampen mod Partizan tidligere på sæsonen. Det fortæller han i et interview på klubbens hjemmeside.

- For det er nok dem, de minder mest om. Vi skal løse opgaverne kollektivt. Det er ikke til vores fordel, hvis kampen bliver for duelpræget. Så vi vil prøve at sætte nogle situationer op og se, om vi kan lede dem nogle bestemte steder hen i deres spil med bolden, så vi er på forkant i den del af det, siger han og fortsætter:

- Det bliver igen meget vigtigt for os at tage styringen med bolden. For de er et hold, der er vant til at have bolden meget. Så hvis vi kan tage den fra dem, så synes vi, at der ligge nogle muligheder for os. Vi tror på, at vores hurtige spil med bolden og vores kollektiv generelt kan være medvirkende til at kunne bryde dem ned, lyder det fra Thorup.

Desuden står det helt klart for ham, hvem de skal holde mest øje med i torsdagens kamp, hvor Bernard Tekpetey bliver set som en, der er med i stort set alt, hvad de får lavet i offensiven. Og så er der to mere.

- Desuden har de to midtbanespillere, som styrer ret meget af spillet for dem. Claude Goncalves, som er en rigtig dygtig spiller med bolden, og Jakub Piotrowski, som er mere en boks-til-boks spiller og som virkelig er involveret i meget - både offensivt og defensivt, fortæller Johannes Hoff Thorup.

Kampen spilles torsdag aften klokken 21. 

I Ludogorets har de hørt dårligt om FCN's bane. Læs mere om det her.