• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Victor Risager

- Jeg har hørt dårligt om FC Nordsjællands bane

Foto: Getty Images

Ludogorets glæder sig tilsyneladende ikke til at skulle spille på FC Nordsjællands bane torsdag.

Af Victor Risager

FC Nordsjælland jagter klubbens første point i Conference League torsdag, når den bulgarske topklub Ludogorets Razgrad besøger Farum, og her har Johannes Hoff Thorups tropper en særlig hjemmebanefordel. Nemlig kunstgræsset.

Udsigten til en kamp på kunstgræs skaber i hvert fald ikke glæde i Ludogorets-lejren.

Ludogorets tekniske direktør, rumænske Cosmin Moți, fortæller i hvert fald, at han har hørt dårligt om banen på Right to Dream Park fra sine landsmænd i FCSB, som FC Nordsjælland besejrede i kvalifikationen.

- Det bliver fuldstændig anderledes at spille på en kunstgræsbane. Vi ved, hvordan det er, og sidste år spillede vi på det mod nogle hold. Jeg håber, vi gør det bedre i år. Nordsjælland spillede mod et rumænsk hold (FCSB, red.), og efterfølgende hørte jeg dårlige ting om banen. Men vi skal fokusere, og det er ligemeget, hvilken bane vi spiller på, siger Cosmin Moți ifølge Sportlive og tilføjer:

- Vi bør ikke tænke på, at de besejrede FCSB og Partizan. Det er en ny kamp. Nu er det en gruppespilskamp, ethvert point er vigtigt. Jeg håber, vi kan rejse hjem med noget. Vi har talt om banen i to-tre dage, og jeg ved, hvad der blev sagt om den i Rumænien. Vi har intet andet valg end at tage afsted og spille.

Det er ikke kun i udlandet, at FC Nordsjællands bane ikke begejstrer. I sidste sæson blev banen på Right to Dream Park kåret som den værste i Superligaen af ligaens anførere i en afstemning, som Spillerforeningen står for.

FC Nordsjælland møder Ludogorets torsdag klokken 21.00.