Foto: Getty Images
Conference League

Træner er hjemsøgt efter nederlag til Silkeborg

Nu vil rumæner helst ikke tænke på to kampe mod Silkeborg IF længere. Men det er svært ikke at gøre det.

5-0 og siden 0-5.

Det var en hård uge for rumænske FCSB, der to torsdage i træk blev knust af Silkeborg IF med 5-0 i Conference League-gruppespillet.

Og det endte da også med, at rumænske Nicolae Dica måtte gå af som træner for FCSB senere i efteråret, og det skyldtes blandt andet de skuffende kampe mod SIF, ligesom klubben har en helt og aldeles vanvittig ejer i form af Gigi Becali, der skifter cheftræner ofte.

Men for Nicolae Dica spøger de to kampe mod Kent Nielsens tropper fortsat.

Han er hjemsøgt af de to nederlag, der gav røde ører og voldsom kritik i hjemlandet. Det erkender han over for rumænske Pro Sport.

- I den første kamp på udebane valgte vi mange spillere, som ikke havde spillet så meget eller var unge. I den anden kamp skiftede vi og valgte rutinerede spillere, men desværre blev resultatet det samme.

- Silkeborg scorede to gange på de første to chancer, de skabte - både i den første og den anden kamp. De kampe er nu slut, og jeg vil ikke tænke på dem mere, siger Nicolae Dica til Pro Sport.

Nicolae Dica er tidligere i denne måned blevet cheftræner for Mioveni fra den bedste rumænske række, efter han 1. november forlod FCSB.