Video : Tipsbladet
EM

Bendtner afslører nyt job - TV 2 overrasket

Nicklas Bendtner afslører i Anders Breinholts nye talkshow, at han har landet et job som ekspert på TV 2. TV-stationen kan dog ikke helt genkende, at man er så langt i forhandlingerne, selvom de regner med at kunne få enderne til at mødes i en nær fremtid.

Tredje afsnit af Anders Breinholts nye talkshow, Breinholts, startede med lidt af en afsløring fra skærmtroldens gæst, den tidligere fodboldspiller, Nicklas Bendtner.

Han fortæller nemlig efter få minutter af programmet, at han er blevet ansat på TV 2 som ekspert under sommerens EM-slutrunde. Efterfølgende spørger Anders Breinholt, om han så skal til Tyskland og dække fodbold.

- Jeg tror faktisk, vi laver studie herhjemme, lyder det kort fra Nicklas Bendtner, imens produktionsholdet klapper og glædes over nyheden.

Hos TV 2 kommer afsløringen dog som lidt af en overraskelse for fodboldredaktør, Carsten Werge, der dog forventer, at man får enderne til at mødes i en nær fremtid.

- Vi har en aftale om, at vi skal have en snak sammen, når han kommer hjem fra ferie. Der forsøger vi, om vi kan blive enige om en aftale, der dækker EM og fremover, siger han.

Også hos TV 2's kanalchef, Kristian Hyldgaard, der ikke selv har set Breinholts med Nicklas Bendtner, vækker udtalelsen glæde men også en smule overraskelse.

- Vores aftale er stadigvæk at mødes med ham efter hans rejse for at samle op. Vi var glade for hans præstation, så der er ikke så meget nyt at tilføje. Jeg kan ikke bekræfte det, siger han og tilføjer:

- Jeg mangler simpelthen at tale med Nicklas om det og have en snak med ham om, hvor han selv er henne i det hele. Hvis nogle ender skal mødes, så skal der en grundlæggende evaluering til, og den har vi altså ikke haft endnu, siger Kristian Hyldgaard.

Både Kristian Hyldgaard og Carsten Werge slår fast, at de er meget glade for at høre, at Nicklas Bendtner har været begejstret for at arbejde som ekspert på TV 2 under venskabskampene mod Schweiz og Færøerne, hvor han var flankeret af David Nielsen og Mads Junker, mens Camilla Martin styrede slagets gang som vært.

- Han bringer noget god faglighed, som vi vægter højt. Som person var han et godt bekendtskab for dem i studiet og for alle i og omkring produktionen. Han var professionel og behagelig, men i særdelelshed hans seriøsitet, kunne jeg godt lide, siger Carsten Werge.

TV 2 har på det seneste oprustet massivt på fodboldfronten, hvor de fra næste sæson overtager halvdelen af Superliga-rettighederne. I sidste uge præsenterede tv-stationen nemlig Nicoline Sørensen som ekspert på Superligen.

Og ifølge bold.dk skulle TV 2 også være meget tæt på en aftale med Lars Jacobsen. Det spurgte Tipsbladet Kristian Hyldgaard om, men han ønskede ikke at kommentere rygtet.