• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
EM Gustav Tornby

Carrick til Hodgson: Tag Rashford med til EM

Carrick til Hodgson: Tag Rashford med til EM
Foto: Polfoto/Martin Rickett

Roy Hodgson bør inkludere Marcus Rashford i sin trup til sommerens EM-slutrunde, mener Michael Carrick.

Af Gustav Tornby

Marcus Rashford har været en af den forgangne sæsons helt store åbenbaringer, og den unge angriber debuterede endda på landsholdet med en scoring mod Australien for nyligt.

Forud for slutrunden kæmper Rashford med Harry Kane, Jamie Vardy, Wayne Rooney og Daniel Sturridge om pladserne oppe foran, og holdkammerat Michael Carrick er ikke i tvivl om, at Roy Hodgson bør udtage United-talentet.

- Jeg synes, at han har gjort alt, hvad han kan, for at komme med. Jeg ville tage ham med, for han bringer noget anderledes til holdet, siger Carrick til BBC.

Rashfords chancer for at komme med til slutrunden i Frankrig fik et boost, da Daniel Sturridge pådrog sig endnu en skade i sidste uge. Liverpool-angriberen trænede dog med resten af bruttotruppen igen mandag morgen.

Michael Carrick selv er færdig på landsholdet, og den 35-årige midtbanespiller er også ved at være færdig hos Manchester United.

Englænderens kontrakt med De Røde Djævle udløber til sommer, og han er derfor begyndt at overveje sine muligheder. Der er dog endnu et lille spinkelt håb for Carrick, da flere medier har meldt, at Jose Mourinho skulle være klar til at forlænge med den aldrende styrmand.