18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
Video : Tipsbladet
EM

Danmark - England

Danmark lagde skuffende fra land med 1-1 mod Slovenien, og det bliver næppe mere nemmere, når Hjulmands tropper torsdag skal op imod de engelske EM-favoritter. Kan de rød-hvide levere overraskelsen?

Kampfakta:
Kampstart: Torsdag klokken 18:00
Spillested: Deutsche Bank Park, Frankfurt
Dommer: Artur Soares Dias, Portugal
På TV: TV 2

Holdnyt:
Danmark:
Det startede særdeles lovende ud for Danmark i søndagens EM-åbner mod Slovenien.

Godt spil, god energi, kontrol på bolden, styr på slovenernes offensiv, og et føringsmål af gode gamle Christian Eriksen allerede efter 17 minutter.

Ved pausefløjtet var det svært at se, hvordan det ikke skulle blive til en optimal start på slutrunden.

Kasper Hjulmands tropper kom dog aldrig for alvor ud til anden halvleg. Energien dalede, det offensive initiativ forsvandt, indskiftningerne til at rette op på den synkende skude lod vente på sig, og så gik det hverken værre eller bedre end, at Slovenien selvfølgelig fandt en udligning frem kort før tid.

Utrolig flad fornemmelse at åbne på. Ganske som tilfældet har været det med de fleste danske landskampe i de sidste par år.

Fra den nemmeste kamp i gruppen til den sværeste.

Torsdag venter nemlig et opgør mod EM-favoritterne fra England, som i 2021 satte en stopper for Danmarks fantastiske run mod EM-guldet med en sejr efter forlænget spilletid.

Der er dermed revanche til gode for ‘’Danish Dynamite’’, som med stor sandsynlighed skal bruge en sejr mod enten England eller Serbien for at spille sig videre til ottendedelsfinalen.

Simon Kjær var ikke i stand til at spille i kampen mod Slovenien, men ifølge Kasper Hjulmand går det så meget fremad for den danske forsvarsspiller, at han muligvis kan komme på banen mod England.

England:
‘’The Three Lions’’ er bookmakernes varmeste bud på en EM-vinder, og hvis man kigger på det offensive skyts som Gareth Southgate har til rådighed kan man godt forstå hvorfor.

Det engelske landshold er spækket med stjerner fra de bedste klubhold i verden, men én ting er CV’et, en anden er spillet på banen.

Englands første gruppekamp mod Serbien lod nemlig en hel del tilbage at ønske, og var vel egentlig ganske sammenlignelig med Danmarks kamp mod Slovenien, udover, at englænderne formåede at krige alle tre point hjem.

Southgate og co. lagde stærkt fra land, og kom planmæssigt foran allerede efter 13 minutter på en hovedstødsscoring af ustoppelige Jude Bellingham, men præcis som Danmark, dalede de engelske spillere i niveau efter pausen, og skulle i sidste ende prise sig lykkelig for, at serberne ikke fik udlignet.

Englænderne har enorm offensiv kvalitet, og skal næppe bruge mange chancer til at finde vej til netmaskerne, men spillemæssigt er det ikke altid lige prangende, ligesom den engelske forsvarskæde bør være til at tale med.

Karantæner:
Danmark: Ingen
England: Ingen

Bud på startopstillinger:
Danmark (3-5-2): Schmeichel - Andersen, Christensen, Vestergaard - Mæhle, Hjulmand, Højbjerg, Eriksen, Kristiansen - Wind, Højlund

England (4-2-3-1): Pickford – Walker, Stones, Guehi, Trippier – Alexander-Arnold, Rice – Saka, Bellingham, Foden – Kane

Dom:
Det danske landshold har det med at præstere bedst i rollen som underdog, og det må man sige, at de er torsdag mod England.

På trods af et væld af offensive stjerner, er det engelske spil ikke altid lige sindsoprivende. Udmærket illustreret ved en beskeden xG på 0.57 i kampen mod Serbien.

Så hvis Danmark kan finde den solide defensive organisation frem, som vi tidligere har set prøver på, er det ikke utænkeligt, at der kunne ligge et point at vente her.

England kan leve fint med et uafgjort resultat, da de allerede har tre point og slutter mod gruppens svageste hold Slovenien, mens ét point til Danmark kan betyde overhånd i forhold til Serbien, hvis de ikke lykkedes med at besejre slovenerne.

Dommen lyder på 1-1.

Spilforslag:
Uafgjort til odds 3.75 ved NordicBet. Husk, at odds kan ændre sig løbende.