• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
EM Oliver Okstrøm

Droppede McDonalds i 92: Det var uprofessionelt

Foto: Getty Images

John Sivebæk var blandt de tre spillere, som ikke tog med på McDonald's i 1992 - og han kan godt se, at det var ligegyldigt nu.

Af Oliver Okstrøm

En del af fortællingen om den danske EM-triumf handler også om, hvordan truppen agerede udenfor banen. Blandt andet blev der tid til en minigolf-turnering og den legendariske tur på McDonald's.

Det var dog ikke alle spillerne, som tog med ind på den amerikanske burger-restaurant. Hverken John Sivebæk, Kim Christofte eller Morten Bruun var at finde ved de små borde med en cheeseburger i munden.

I et interview med B.T. fortæller Sivebæk om, hvad der lå til baggrund for, at han ikke gik med ind.

- Jeg spillede på det tidspunkt i Frankrig, og der var sådan noget junkfood ikke særlig velanset, hvis man var sportsmand. Jeg kan godt se i dag, at det jo var fuldstændig ligegyldigt, men dengang syntes jeg, det var uprofessionelt, lyder det fra ham med et grin.

Det var desuden op til semifinalen mod Holland, og han bemærker, at han nok også havde tankerne rettet på, at det ville få skylden, hvis det endte med, at man røg ud efter sådan et besøg. 

Hvis man i dag ønsker at besøge det omtalte spisested, så er det stadig muligt. Det er dog ombygget til en Subway i dag.

EM-historien har desuden haft en del store øjeblikke. Læs mere om de største her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020