• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
EM Victor Risager

Før Finland: To danskere træner alene

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Til fredagens træning startede to af de danske landsholdsspillere med at spille alene.

Af Victor Risager

I morgen, lørdag, spiller Danmark sin første kamp ved denne slutrunde, når de tørner sammen med Finland i den danske nationalarena, Parken i København. Og op til den kamp har der været lidt skadesproblemer i den danske lejr.

Robert Skov blev således skadet i den sidste testkamp mod Bosnien, og meldingerne fra landstræner Kasper Hjulmand har været, at han efter alt at dømme ikke bliver klar til lørdagens kamp.

Til den sidste træning inden kampen mod Finland trænede den tidligere Silkeborg IF- og FC København-spiller heller ikke sammen med resten af den danske landsholdstrup i løbet af træningens første 15 minutter, som journalister måtte overvære. Det melder Tipsbladets udsendte fra Parken.

Heller ikke Anders Christiansen fra Malmö FF trænede med de øvrige spillere.

Til gengæld trænede midtbanespilleren Christian Nørgaard med resten af gruppen. Han missede Brentfords sidste kampe i sæsonen med en skade og har heller ikke været med i landsholdets testkampe inden EM.

Hvis landstræner Kasper Hjulmand vil skifte ud i landsholdstruppen og erstatte nogle spillere, skal det ske inden fredag klokken 18.00. Her skal Danmark senest indberette de 26 spillere, de vil have til rådighed ved slutrunden. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020